Lariks Hoeve Logo
groepsaccommodaties
De Larik's Hoeve

De Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne accommodatie geschikt voor 20 personen gelegen aan het valleikanaal, beter bekend als de Grebbelinie. De Larik’s Hoeve is landelijk en rustig gelegen en biedt vele mogelijkheden voor een plezierig verblijf. Tijdens een break kunt u even lekker de benen strekken langs de Grebbelinie en eventueel een bezoekje brengen aan de museumbunker.

De verblijfsruimte is sfeervol ingericht en is tevens uitermate geschikt voor teamdagen of heisessies. Er kunnen 20 personen overnachten verdeeld over 8 slaapkamers. De keuken is compleet uitgerust.

U kunt bij ons verblijven op basis van zelfverzorging maar kunt uiteraard ook vragen naar de mogelijkheden voor catering. De Larik’s Hoeve is geen feestlocatie. Rondom de Larik’s Hoeve is een grote tuin waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Er zijn diverse zitjes aanwezig.

Alle huisdieren, groot of klein, zijn bij ons NIET toegestaan.

Meer informatie of direct boeken? Neem contact op! Indien de zaterdag en zondag gevuld zijn betekent dit dat het weekend geboekt is vanaf vrijdag einde middag. De vrijdag overdag is dan nog wel te boeken.
De Linie Hoeve

De Linie Hoeve is een gezellige ruimte die geschikt is voor max. 30 personen afhankelijk van hoe de dag ingevuld gaat worden. Hier kan men niet overnachten. Er zit geen keuken in de Linie Hoeve maar zelf koffie/thee en lunch verzorgen is mogelijk. Deze ruimte is door de verschillende zitjes heel goed te gebruiken voor trainingen. Je kunt hier heel makkelijk even in groepjes uit elkaar. Indien men bij deze trainingen in een U-vorm wil zitten dan moet u uitgaan van max. 16 personen. Theateropstelling tot 30 personen.Aan de Linie Hoeve zit een grote overkapping waar u ook bij regen de bbq gewoon door kunt laten gaan. Aan de Linie Hoeve grenst tevens een grote tuin en er is een voetbalveld voor de ontspanning. Ook staat er een tafeltennistafel. Grote groepen die meerdere dagen in de Larik’s Hoeve verblijven zouden deze ruimte erbij kunnen huren voor het nuttigen van de maaltijden. Dit is alleen doordeweeks mogelijk.

Meer informatie of direct boeken? Neem contact op!
De Tuinkamer

De tuinkamer is geschikt voor max. 8 personen. Deze lichte, knusse, gezellige ruimte is mooi gelegen. Je kunt hier niet overnachten. De tuinkamer is prima geschikt voor een heisessie of vergadering in een kleinere setting. Tevens is de tuinkamer een fijne plek om een coaching gesprek te houden. Groepen tot max. 8 personen die in de Larik’s Hoeve verblijven voor meerdere dagen zouden deze ruimte erbij kunnen huren voor het nuttigen van de maaltijden.Dit is alleen doordeweeks mogelijk. Ook bij deze ruimte kunt u prima even naar buiten tijdens een break.

Meer informatie of direct boeken? Neem contact op!

De Larik's Hoeve
lariksoverzichtDe Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne groepsaccommodatie geschikt voor de overnachting van 20 personen.

Meer én beschikbaarheid...

De Linie Hoeve
LiniehoeveDe Linie Hoeve is een fraaie ruimte, geschikt voor max. 30 personen. Hier kan men niet overnachten.

Meer én beschikbaarheid...
De Tuinkamer
De TuinkameerDe tuinkamer is een lichte, zeer gezellige ruimte, geschikt voor max. 8 personen. Je kunt hier niet overnachten.

Meer én beschikbaarheid...